Birthe's Madside

 

Squash-frikadeller
1-4 personer

Det er ofte svært at slippe af med hjemmedyrkede squash i højsæsonen. Når man ikke kan smide flere i nakken på naboer og venner er denne opskrift en rigtig "squash-killer" der samtidig smager fantastisk godt.

  • 1 -2 squash (så store som muligt)
  • 1 æg
  • mel
  • rasp
  • 1 løg
  • salt
  • peber

Riv squash'en i food-processoren. Læg massen i et rent viskestykke og vrid væden ud af squash-massen. Har man masser af squash, så vrid en gang mere og brug en squash ekstra. Det er utroligt så meget vand der kan være i en squash. Når væden er presset ud har man en masse der håndteres på samme måde som alm. frikadellefars. Blandes med æg, mel, rasp, løg og krydderier. Form massen som frikadeller og steg dem på panden. Steges ved medium varme og vendes ofte. Stegetid ca. 4-5 min. på hver side.

Serveres med kartofler og Bechamel-sauce.

Kilde: Henrik Wendt

 

 

Birthe's Madside