Birthe's Madside

 

Stegte auberginer med Parmesanost og tomatsauce
4 personer
  • 2 mellemstore auberginer
  • 200 g flåede tomater
  • 1 lille løg
  • 50 g revet parmesanost
  • olivenolie til stegning
  • frisk basilikum
  • salt/peber

Auberginerne skæres på langs i tynde skiver og steges på panden i rigelig olivenolie. Når de får farve, lægges de på en tallerken med køkkenrulle, så den overskydende olie opsuges.

Saucen: Løget svitses i olivenolie i en lille gryde. Når det er gyldent, tilsættes de finthakkede tomater, og saucen simrer i ca. 5 min. Samg til med salt og peber.

Servering: Når saucen er kold, anrettes auberginerne på en tallerken, og saucen fordeles over dem. Den revne Parmesanost drysses over, og friske basilikumblade fordeles over retten.

Kilde: Restaurant Colosseum, Århus

 

 

Birthe's Madside