Birthe's Madside

 

Stir-fried grøntsager med pasta, fetina og valnødder
Hovedret, Wok - Personer: 4
  • 250 g pasta, f.eks. muslinger
  • 2 porrer
  • 1 stor peberfrugt
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 150 g valnødder
  • 250 g cherrytomater, halverede
  • 200 g kinakål
  • 75 g sukkerærter
  • 2 spsk soyasauce
  • 2 tsk honning eller sukker
  • 250 g Fetina

Pastaen koges i letsaltet vand, og vandet hældes fra. Porrerne skæres i tynde skiver, peberfrugten i tynde strimler, tomaterne halveres, kinakålen strimles, og bladsellerien skæres i små stykker. Wok'en opvarmes over kraftig varme, og olien tilsættes. Stir-fry hvidløg og valnødder i 30 sekunder og tag dem op. Porrer, peberfrugt og bladselleri stir-fryes, indtil de er knapt bløde. Tomater, kinakål og ærter tilsættes og stir-fryes i 1-2 min. Soya og honning røres sammen og tilsættes sammen med pasta, Fetina, valnødder, hvidløg og krydderurter. Det hele varmes igennem og smages evt. til med mere salt og peber.

Kilde: Andre Dewald, 04 Aug 93

 

 

Birthe's Madside