Birthe's Madside

 

Vegetarlasagne
2 personer
  • Tomatsovs:
  • ½ broccoli
  • 1 løg
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk peber
  • 1 spsk olie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • Hvid sovs:
  • 25 g margarine
  • ½ liter mælk
  • ½ tsk reven muskatnød
  • ½ tsk pebber
  • 2 spsk mel
  • 200 g reven ost (f.eks mozarella)
  • 1 tsk salt
  • Pasta:
  • 250 g lasagne plader

Tomatsovs: Hak løg og skær broccoli "buketterne" fri af "stilken" Steg løget i kort tid i olie og tilsæt broccoli. Tilsæt flåede tomater og krydderier. Mængden af krydderier kan varieres hvis dette ønskes. Lad sovsen småkoge mens den hvide sovs tilberedes.

Hvid sovs: Smelt margarine og tilsæt mel. Hæld mælken i lidt efter lidt mens der røres godt. Tilsæt salt peber og muskatnød. Tilsæt reven ost.

Smør en lille bradepande/ovnfast fad og fordel rasp på siderne. Hæld først hvid sovs i, læg herpå lasagne plader, hvid sovs tomatsovs og plader lægges herefter i fadet i denne rækkefølge. Afslut med hvid sovs.

 

 

Birthe's Madside