Birthe's Madside

 

Honning-Sesamboller
  • 25 g margarine
  • 3 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk sesamfrø
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk sesamfrø
  • 175 g grahamsmel
  • 250 g hvedemel

Margarinen smeltes og kommes i en skål sammen med vandet. Gæren udrøes heri. Salt, honning, sesamfrø, grahamsmel og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.

Stilles til hævning et lunt sted ca 1 time, dejen slås op og deles i 12 stykker, der formes til boller, stilles på plade og trykkes flade.

Efterhæver et lunt sted ca 20 min. Pensles med vand og drysses med sesamfrø.

Bages ved 200 grader i ca 20 min. midt i ovnen.

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside