Birthe's Madside

 

Hytteboller
Ca. 12 stykker
  • 25 g smør
  • 25 g gær
  • 2 dl lunken vand
  • 125 g hytteost (ikke for koldt)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • ca. 50 g sesamfrø
  • ca. 300 g hvedemel

Smelt smørret, tilsæt vandet og rør gæren u heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 1 time. Tril dejen pølse og skær den i 12 stykker. Form dem til boller og lad dem efterhæve på pladen i 15-20 minutter. Pensl bollerne med lidt æg eller drys dem med mel. Bag dem i ca. 20 minutter ved 200 grader på ovnens midterrille. Bollerne kan også bages med en blanding ag groft og fin mel.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside