Birthe's Madside

 

Indianerbrød
2 stykker
  • 4 dl håndvarmt vand
  • 25 g gær
  • ½ dl olie
  • 1½ tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 75 g gult majsmel
  • ca. 500 g durumhvedemel

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, salt, sukker, majsmel og det meste af hvedemelet. Arbejd dejen igennem og tilsæt mel, så konsistensen bliver passende smidig. Lad dejen hæve et lunt tildækket i ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og del den i 2 stykker. Form dem til boller og rul dem flade med kagerullen, til de måler ca. 24 cm i diameter. Skær seks 4 cm lange rids i kanten af halvdelen af hvert brød. Fold den ridsede ende over, så der dannes halvmåner. Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter på pladen. Drys dem med mel og bag dem i 15-20 minutter ved 225 grader på nederste rille.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside