Birthe's Madside

 

Kirstens "idiotsikre" boller
ca. 10 stk.
  • 1½ dl mælk
  • 50 g smør
  • 1 spsk sukker
  • 1 æggeblomme
  • 25 g gær
  • ca. 225-300 g mel
  • Fyld:
  • revet citronskal
  • 3 spsk rosiner
  • 3 spsk syltet appelsinskal/sukat
  • Pynt:
  • æggehvide
  • sukker
  • hakkede madler

Mælken lunes med smør. I den lunkne mælk opløses gæren og æggeblomme og til sidst mel røres i. Dejen æltes med fyldet og formes til boller, der sættes til hævning på bagepladen i 20 minutter. Pensles med æggehvide og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages ved 225 grader i 10 minutter. Bollerne er velegnede til frysning.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

 

 

Birthe's Madside