Birthe's Madside

 

Kommens Kringler
Bagværk - Personer: 20
  • 100 g Smør/margarine
  • 3 dl Mælk
  • 50 g Gær
  • 8 dl (500 g) mel
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Sukker
  • 2 spsk Kommen
  • 1 Æg

Smelt smøøret og tilsæt mælken. Rør gæren ud i lidt af den lune væske og bland det med mel, salt og sukker i resten af mælken. Tilsæt kommen. Stil dejen til hævning i en halv times tid. Rul dejen til tynde pølser der formes til kringler. Lad dem efterhæve på en smurt plade eller på bagepapir i 20 min. Smør kringlerne med sammenpiskede æg og drys evt. lidt kommen over.

Bages i 15 min ved 200 grader.

Kilde: Morten Andersen, 01 Nov 93

 

 

Birthe's Madside