Birthe's Madside

 

Nørregårdsboller - ca. 40 stk.
  • Dej:
  • 50 g gær
  • 100 g smør
  • 5 dl mælk
  • ½ tsk salt
  • 1 ½ dl sukker
  • 1 1/4 dl hvedemel
  • 40 runde aluminiumsformer
  • Fyld:
  • 100 g smør
  • ½ dl sukker
  • 1 dl kokosmel

Smuldr gæren ned i en skål. Smelt fedtstoffet i en kasserolle og tilsæt mælken. Lad den blive ca 37 grader. Hæld blandingen over gæren, rør rundt og tilsæt salt, sukker samt 1 dl mel. Arbejd dejen godt igennem i 4-5 min. Tilsæt resten af melet, arbejd det ind i dejen, lad den hæve under et klæde i 15-30 min. Rør imens fedtstof, sukker og kokosmel sammen. Sæt aluniniumsformene på 2 plader. Fordel dejen i formene. Lav med en melet tommelfinger et hul i hver bolle og kom lidt kokosdej i hver. Lad dem hæve på et lunt sted i ca 25 min. Bag bollerne ved 250 grader på midterste rille i ca 8 min. Lad dem derefter køle på en rist uden dække.

 

 

Birthe's Madside