Birthe's Madside

 

Paprika-brød
4 stk.
  • 2 dl lunken vand
  • 1 tsk salt
  • 25 g gær
  • 2 spsk olie
  • 100 g pastamel (durumhvede)
  • ca. 350 g hvedemel
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 fed presset hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ tsk mild paprika
  • 2 tsk tørret rosmarin

Opløs gæren i vandet, og rør salt og olie i. Rør først pastamelet i, og ælt så hvedemelet i, til konsistensen er smidig. Hæver tildækket ½ time. Ælt dejen igennem, og del den i 4. Rul hvert stykke ud til 1 cm tyk cirkel. Efterhæv på pladen med et opvredet viskestykke over i 20 min. Rør tomatpuré, hvidløg og paprika sammen. Tryk fordybninger i brødene med knoerne, og smør blandingen ovenpå. Dryp med olie, og drys med rosmarin. Bag brødene midt i ovnen ca. 20 min ved 200°. Afkøles på rist. Kan fryses.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside