Birthe's Madside

 

Scones med sultanas
Bagning - Personer: 30
  • 250 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 nip Salt
  • 60 g Smør
  • 30 g Sukker
  • 1 dl Mælk
  • 60 g Hakkede sultanas
  • 30 g Finthakket sukat
  • Pensling:
  • 1 Æg, sammenpisket

Mel og bagepulver sigtes sammen. Smørret smuldres i. Salt, sukker, sultanas og sukat tilsættes. Mælken hældes i. Dejen æltes let sammen. Rul med hænderne dejen ud på et underlag drysset med mel til en ca. 2 cm tyk plade. Stik små cirkler på ca. 4 cm i diameter ud og sæt dem på en plade med bagepapir. Pensl med ægget.

Bages i ovnen ved 240° i ca. 15 min.

Kilde: Stine Hansen, 09 Sep 93

 

 

Birthe's Madside