Birthe's Madside

 

Skinkesnegle
12-14 stykker
  • 20 g gær
  • 2 dl lunken vand
  • 1 spsk olie
  • ½ tsk salt
  • ca. 300 g hvedemel
  • Fyld:
  • 1 dl tomatketchup
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 tsk tørret oregano
  • 150 g reven eller hakket skinke
  • 150 g reven emmentaler

Smuldr gæren og rør det ud i vandet. Tilsæt olie og salt og melet lidt af gangen. Ælt dejen godt igennem på bordet. Sæt dejen til hævning et lunt sted, tildækket i skålen ca. 45 minutter. Ælt dejen let igennem og rul den ud med en kagerulle til en firkant, ca. 30x45 cm. Smør ketchup på dejen. Klip purløget fint og drys det over ketchupen i et jævnt lag sammen med oregano, skinke og ost. Rul dejen sammen til en pølse og læg den i køleskabet ca. 15 minutter. Skær den i 12-14 stykker og sæt dem på bagepapir på bagepladen. Sæt sneglene i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader og bag dem ca. 20 minutter på midterrillen, til de er gyldne og gennembagte.

Tips: Hvis sneglene bages i forlængelse af gulerodstrekanterne, sættes de i en 200 grader varm ovn og bages 15 minutter.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside