Birthe's Madside

 

Snobrød med salt og peber
Brød, morgenmad 20 stk.
  • 1 portion dej, se "flækkert'er
  • 1 sammenpisket æg
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ tsk friskkværnet, sort peber

Bagetid: Ca. 12 min. ved 225 g.

Rul dejen ud til en firkant (ca. 20 x 60 cm) på et meldrysset bord. Pensl dejen med æg. Bland salt og peber sammen og drys det på hele dejpladen. Skær dejen i 20 (ca. 3 cm brede) strimler. Sno hver strimmel og læg dem på bageplader med bagepapir. Tryk enderne fast på bagepapiret og lad snobrødene hæve tildækket i ca. 40 min. Bag snobrødene midt i ovnen.

Kilde: Karolines Køkken 6

Martin Koch Villefrance, 15/11-95.

 

 

Birthe's Madside