Birthe's Madside

 

Store scones med grahamsmel
Bagning - Personer: 8
  • 100 g Grahamsmel
  • 125 g Hvedemel
  • 2 ts Bagepulver
  • ½ ts Salt
  • 60 g Smør
  • 2 dl Ymer

Bland de to slags mel med salt og bagepulver.Heri hakkes smøret, og til sidst blandes ymer i. Dejen røres sammen , æltes let evt. med lidt ekstra mel, men den skal være lidt "våd". Deles og klappes til to tykke pandekager som en frokosttallerken i størrelse. Deles i fire dele, der lægges på en plade med bagepapir. Bages på nederste rille ved 250ø i 10 min. Måske skal pladen flyttes op på rille nummer to fra neden, når de første fem min. er gået. Spises helst nybagte, flækkede og med smør og evt. marmelade eller ost.

Kilde: Stine Hansen, 09 Sep 93

 

 

Birthe's Madside