Birthe's Madside

 

Cheesecake
  • Dej:
  • 14 digestive
  • ½ dl sukker
  • 1 ½ tsk kanel
  • 60 g smeltet smør
  • Fyld:
  • 250 g flødeost
  • 1 dl sukker
  • 2 æg
  • 1 spsk mel
  • 1 tsk vanillesukker
  • reven skal af 1 citron
  • saft af ½ citron
  • Glasur:
  • 1 dl creme fraiche

Knus kiksene og bland dem med sukker, kanel og smeltet smør. Dæk bunden af en tærteform, ca 25 cm i diameter, med blandingen. Bag bunden ca 5 min. Rør resten af sukkeret og osten sammen. Del æggene i blomme og hvide. Rør æggeblommerne i ostemassen og pisk æggehviderne til hårdt skum. Røe mel, vanillesukker, citronsaft, reven skal og til sidst de piskede æggehvider i ostemassen. Hæld dejen i tærteformen og bag den på midterste rille ved 175 grader i ca 50 min.

 

 

Birthe's Madside