Birthe's Madside

 

Citronkage med rosiner

  • 175 g hvedemel

  • 1½ tsk bagepulver

  • 150 g sukker

  • 1 tsk vanillesukker

  • 1½ dl mælk

  • 60 g margarine

  • 1 æg

  • 75 g rosiner

  • 1 reven citronskal

  1. Mel, bagepulver, sukker og vanillesukker blandes.

  2. Margarinen smeltes let i mælken, og tilsættes.

  3. Rosiner og citronskal røres i, og der røres godt.

  4. Fyld dejen i en velsmurt springform.

  5. Stil kagen i ovnen på næstnederste rille.

  6. Bag kagen ved 200° i ca. 30 min.

  7. Lad kagen køle af på en rist.

  8. Den kolde kage overtrækkes glasuren.

Kilde: Jette Larsen, Silkeborg

 

 

Birthe's Madside