Birthe's Madside

 

Jordbærkage
  • 250 g mel
  • 175 g smør
  • 75 g florsukker
  • 1 æggeblomme
  • Fyld:
  • 75 g smør
  • 50 g finknuste mandler
  • 100 g sukker
  • 1 lille æg
  • Pynt:
  • Jordbærmarmelade
  • flødeskum
  • evt. reven chokolade

Ingredienserne til dejen æltes sammen. Sættes køligt i ca 2 timer. 2 smurte lagkageforme beklædes med linsedejen. Herpå lægges fyldet. Bages i ca 20 min ved 200 grader i forvarmet ovn. Når kagerne er kolde tages de af formene. Har De lagkageforme med løs bund, er det nemt at få kagerne ud. Kagerne stilles på fade, og man lægger et godt lag jordbærmarmelade på. Dekoreres med flødeskum oven på og på siderne samt evt reven chokolade.

 

 

Birthe's Madside