Birthe's Madside

 

Marcipankage
  • 450 g konfektmarcipan
  • 3 æg
  • Karamelcreme:
  • 2 dl piskefløde
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk kakao
  • Pynt / Servering:
  • mandelsplitter
  • 2 dl piskefløde

Hak eller riv konfektmassen groft på et rivjern. Pisk æggene i en skål. Rør konfektmassen og æggene sammen, og kom blandingen i en form (ca. 20 cm i diameter). Bages i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter. Lav imens cremen; Bland alle ingredienserne sammen i en tykbundet gryde. Lad cremen koge ved svag varme til den begynder at blive tyk, ca 10-15 min. rør hele tiden så den ikke brænder på. Vend forsigtig den færdigbagte kage ud på en bagerist, og lad den køle af. Rist mandlerne på en plade i ovnen 3-4 min. Pynt med de ristede mandelsplitter. Server med flødeskum.

 

 

Birthe's Madside