Birthe's Madside

 

Abrikoskage
Bagværk, kage 1 stk
  • Dej:
  • 2 æg
  • 1 ½ dl sukker
  • 3 dl mel
  • 1 ½ dl mælk
  • 100 g smeltet margarine
  • 2 tsk bagepulver
  • Pynt:
  • Abrikoser
  • Nøddedrys
  • Perlesukker

Pisk æg og sukker skummende, tilsæt mælk og mel, ibland bagepulver. Kom det letsmeltede fedtstof i dejen og rør godt igennem.

Hæld dejen i en springform, smurt og meldrysset.

Læg abrikoser på i et pænt mønster, drys tesukker og nøddedrys over. Bag kagen ved 200° i ca 20 min.

Lad kagen stå lidt inden den tages ud af formen.

Kilde: Betty Hansen Næsby/Tarup Ungdomsskole 1978

 

 

Birthe's Madside