Birthe's Madside

 

Abrikostærte med mandler
Bagværk 4 personer
  • 3 æg
  • 175 g sukker
  • 150 g rasp
  • 50 g mandler
  • 1 tsk bagepulver
  • 40 g smør
  • ½ dl piskefløde
  • Pynt:
  • Abrikosmos
  • Mandler
  • 1 dl piskefløde

Smelt smørret og køl det af. Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt rasp, hakkede mandler og bagepulver. Tilføj smørret og piskefløden. Hæld tærtemassen i en smurt springform, strøet med rasp og bag ved ca. 150° i tre kvarter. Afkøl kagen. Servér den kold, med abrikosmos og ristede mandelflager. Rør evt. Abrikosmosen op med flødeskum.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 25-03-1996.

 

 

Birthe's Madside