Birthe's Madside

 

Amerikansk ostekage

  • 250 g Digestive

  • 1 tsk kanel

  • 100 g smeltet smør

  • 500 g cremeost (Philadelphia)

  • 3 æg

  • 2 dl sukker

  • 2 tsk vanillesukker

  • 3½ dl cremefraiche

  • evt. bær eller frugt til pynt (f.eks. kiwi eller jordbær)

  1. Tænd ovnen på 175° C.

  2. Knus kiksene. Bland krummerne med smør og kanel.

  3. Tryk massen ud i en tærteform op af siderne.

  4. Bag skallen i 5 min.

  5. Brug håndmixer og pisk osten.

  6. Rør æg, sukker og vanillesukker i.

  7. Hæld massen i skallen og bag den i 45 min.

  8. Pisk cremefraichen luftig og kom den over kagen.

  9. Bages igen i 5 min.

  10. Afkøl kagen og sæt den i køleskab til servering.

Kilde: Jette Larsen

 

 

Birthe's Madside