Birthe's Madside

 

Appelsinformkage med hakkede nødder
Bagværk, kage 1 stk
  • Dej:
  • 2 dl sukker
  • 2 spsk appelsinsaft
  • 150 g margarine
  • reven skal af 1 appelsin
  • 2½ dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æg
  • Glasur og pynt:
  • 2 dl flormelis
  • 1½ spsk appelsinsaft
  • lidt nøddedrys

Pisk de hele æg lette og luftige med sukker og rør appelsinsaft, smeltet og afkølet margarine samt reven appelsinskal i. Kom mel og bagepulver i uden at røre for meget.

Fyld dejen i en smurt springform, hul kagen lidt ned på midten så buler den ikke op. Bag kagen ved 175° i ca 50 min.

Lad kagen afkøle lidt kom glasur på drys lidt reven appelsinskal og nødder på.

Kilde: Betty Hansen Næsby/Tarup Ungdomsskole 1978

Henrik Nielsen 2:234/202@fidonet

 

 

Birthe's Madside