Birthe's Madside

 

Banankage fra Tanzania
  • 1 dl (85 g) sukker
  • 125 g margarine
  • 2 æg
  • 1/3 dl mælk
  • 4½ dl (275 g) hvedemel
  • 1 tsk bagpulver
  • 1-2 bananer

Rør margarine og sukker til det er let og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt. Hæld mælken i. Sigt mel og bagepulver i. Mos bananerne og bland dem i dejen. Smør en form g hæld dejen i. Bag kagen ved middelvarme (175 grader ) i ca.45 min. midt i oven. Undersøg om kagen er færdigbagt ved at stikke i den med en strikkepind. Holder pinden sig tør, er kagen færdig. Tag den ud af formen.

Servering: Den smager best best nybagt, evt. med lidt flødeskum og et par bananskiver på hvert stykke.

Kilde: Kim Kronborg

 

 

Birthe's Madside