Birthe's Madside

 

Bentes tekage
  • Dej:
  • 150 g smør
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 75 g kokosmel
  • 50 g mørk chokolade
  • 100 g rosiner
  • 3/4 dl mælk
  • 2 tsk bagepulver
  • 175 g hvedemel
  • Pynt:
  • 100 g flormelis
  • 2 tsk kakao
  • 2 spsk kogende vand
  • 1 spsk kokosmel

Smør og sukker røres godt sammen, rør æggene i et ad gangen, tilsæt kokosmel og chokoladen, der er hakket i mindre stykker, samt rosinerne. Bland bagepulveret godt med melet og rør det skiftevis med mælken. Dejen kommes i en velsmurt springform. Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 180 grader i ca 30 min.. Den kolde kage overtrækkes med chokoladeglasur og drysses med kokosmel.

 

 

Birthe's Madside