Birthe's Madside

 

Chokoladekage 10

  • 3 æg

  • 180 g sukker

  • 150 g hvedemel

  • 1 spsk kakao

  • 1 tsk bagepulver

  • 2-3 tsk pulverkaffe

  • 4 spsk vand

  • Fyld:

  • 6 dl piskefløde

  • 4 spsks sukker

  • 1 pose mandelflager

  • 1 stk. dobbelt Dajm chokolade

Pisk æg og sukker godt sammen. Sigt mel, kakao, pulverkaffe og bagepulver i. Hæld vand i og rør forsigtigt sammen. Hæld dejen i en godt smurt springform og bag kagen ved 180 grader i ca. 35 minutter på nederste rille. Når kagen er kold, deles den i to bunde. Pisk fløden til skum, hak Dajmchokoladen og bland den i flødeskummet sammen med sukkeret. Læg bundene sammen med fyldet. Rist mandelflager på en tør pande og drys dem på kagen som pynt. Kagen er fryseegnet og lægges sammen dagen før den skal serveres.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside