Birthe's Madside

 

Chokoladekage 5
  • 150 g smør
  • 200 g sukker
  • 2 tsk vanillesukker
  • 2 æg
  • 175 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 spsk kakao
  • 1 dl kogende vand
  • ½ dl mælk
  • 100 g mørk chokolade
  • Pynt:
  • smeltet chokolade og mandler

Rør blødt smør godt med sukker og rør vanillen i. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt mellem hvert. Bland mel, bagepulver og kakao og rør det i dejen sammen med kogende vand og mælk. Kah chokoladen groft og vend den i. Kom dejen i en velsmurt kageform (charlotte- eller briocheform). Bag kagen ved 170 grader i 60-70 minutter. Pynt kagen med smeltet chokolade og flækkede mandler.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside