Birthe's Madside

 

Chokoladekage 9

  • 200 g sukker

  • 1 tsk vanillesukker

  • 1 spsk reven appelsinskal

  • 1 tsk bagepulver

  • 3 æg

  • 200 g mel

  • 1 tsk pulverkaffe

  • 3 spsk kakao

  • 150 g blødgjort smør/margarine

  • Glasur:

  • 2 dl sigtet flormelis

  • 2 spsk kakao

  • ca. ½ æggehvide

Tænd ovnen og indstil den på 175 grader. Rør kagen sammen. Hæld dejen i en smurt kageform med skorsten eller randform. sæt den på nederste rille . Bagetid 45 - 50 min.

Glasur: Rør glasuren sammen. Den skal være ret tyk og smørbar. Overtræk med glasuren, når kagen er kold.

Bagetid: 45 - 50 min. ved 175 grader

Dybfrysning: 6 mdr.

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside