Birthe's Madside

 

Chokoladekage med 3 slags chokolader
6-8 pers
  • 125 g mørk chokolade
  • 125 g lys chokolade
  • 125 g hvid chokolade hakket i mindre stykker
  • 240 g smør
  • 110 g sukker
  • 1 dl æggeblommer
  • 125 mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 3/4 dl æggehvider

Smelt den mørke og den lyse chokolade i et vandbad sammen med smørret. Pisk sukker og æggeblommer hvidt (ca. 10 min). Vend mel og bagepulver sammen og vend forsigtigt det hele sammen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i til sidst. Fyld dejen i en springform og fordel den hvide chokolade i dejen. Sæt formen i en varm ovn, 180 grader, i 45 minutter.

Servering: Server kagen lun eller kold.

Kilde: Alt For Damerne nr. 40, 1995

 

 

Birthe's Madside