Birthe's Madside

 

Chokoladekage med Miracel Whip
Bagværk, kager 1 personer
  • 200 g miracel whip
  • 3½ tsk kakao
  • 2 tsk vanilie
  • 1½ tsk natron
  • 13/16 dl varmt vand
  • 2 appelsiner (saft og skal)
  • 80 g hakket hasselnødder
  • 250 g hvedemel
  • 160 g sukker
  • Mængde svarende til 1 springform x2

Pisk miracel whip, sukker, vanilie, og kakao godt, tilsæt derefter Vand hvor natron er opløst i, og dernæst appelsin (saft + skal ) og tilsidst melet og de hakkede hasselnødder. Kommes i en smurt springform, bages ved 190°c i ca. 35 min (+ 10 min hvis kagen virker blød i midten.)

"Dette er kræs for ganen "

Kilde: John Erik Hansen, 13 oct 94

 

 

Birthe's Madside