Birthe's Madside

 

Chokoladekage med ingefær
  • Bunde:
  • 5 æg
  • 120 g sukker
  • 125 g hvedemel
  • 30 g kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 30 g smeltet smør
  • Fyld:
  • 100 g mørk chokolade
  • 85 g syltet ingefær
  • 2½ dl piskefløde

Pisk æggene luftige med sukkeret. Stil skålen over kogende vandbad og pisk videre i mindst 10 min., hvorefter det tages af vandbadet. Sigt mel, kakao og bagepulver sammen og vend det med luftige tag i æggemassen sammen med det smeltede smør. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i ca. 25 minutter ved 180 grader. Når kagen er afkølet tages den ud af formen og deles i 2 bunde. Chokolade og ingefær hakkes fint og blandes med flødeskum. Fyldet fordeles mellem de 2 bunde. Florsukker sigtes over kagen.

 

 

Birthe's Madside