Birthe's Madside

 

Chokoladekage med nødder
  • 200 g margarine
  • 200 g sukker
  • 6 æggeblommer
  • 100 g hakkede nødder
  • 100 g revet chokolade
  • 125 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  1. Margarine og sukker røres godt
  2. Æggeblommerne røres i, en ad gangen
  3. Nødder og chokolade røres i dejen
  4. Mel og bagepulver blandes, og kommes i dejen
  5. Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst
  6. Dejen fyldes i en velsmurt springform og bages på næstnederste rille i ovnen ved 180 grader i 40 - 45 min.
  7. Kagen løsnes forsigtigt og køles af på en bagerist
  8. Inden serveringen overtrækkes den med den smeltede chokolade og pyntes med nødder

Kilde: Jette Larsen

 

 

Birthe's Madside