Birthe's Madside

 

Chokoladekanin

  • 125 g sukker

  • 125 g hvedemel

  • 6 dl piskefløde

  • 5 æg

  • 4-5 spsk færdig chokoladesovs

  • 3 spsk kakao

  • 1 ds. syltede pærer

  • 1 tsk bagepulver

  1. Pisk æg og sukker stift.

  2. Sigt mel, kakao og bagepulver i.

  3. Rør forsigtigt til alt er blandet.

  4. Hæld dejen op i en smurt springform. 22 cm.

  5. Bag kagen ved 175° i ca. 30 min.

  6. Afkøles på en rist.

  7. Del kagebunden i to. Skær den ene del så der bliver et par ører og en butterfly.

  8. Læg delene sammen på en bageplade.

  9. Stænk kagen med saft fra pærerne.

  10. Skær pærerne i skiver og dæk hele kagen med frugt.

  11. Pisk fløden, hold lidt fra til pynt, og bland resten med chokoladesovsen.

  12. Dæk figuren med chokoladecreme.

  13. Pynt som et ansigt.

Kiwi, hindbær, røde geletoppe M & M's eller lign. til pynt.

Kilde: Jette Larsen, Silkeborg

 

 

Birthe's Madside