Birthe's Madside

 

Citronkage
  • 125 g smør
  • 50 g sukker
  • 3 æg
  • fintreven skal af 2 citroner
  • 175 g hvedemel
  • 1½ tsk bagepulver
  • Pynt:
  • saft af 2 citroner
  • 125 g flormelis
  • tynde citronfileter

Rør smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør den fintrevne citronskal i. Sigt mel og bagepulver sammen, og rør det i dejen. Kom den i en smurt melstrøet springform, og bag kagen i en forvarmet ovn ved 180° i ca. 40 min. Afkøl kagen, og overtræk den med glasur rørt af flormelis og kogende citronsaft. Pynt med tynde citronfileter.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside