Birthe's Madside

 

Citronkage 2
  • 4 æg
  • 200 g sukker
  • reven skal af 1 citron
  • saft af 2 citroner
  • ½ dl fløde
  • 3 tsk bagepulver
  • 175 g mel
  • 100 g smør
  • Glasur:
  • flormelis og citronsaft
  • reven citronskal

Pisk de hele æg godt sammen med sukkeret. Bland den revne citronskal og saften i sammen med fløden. Bland bagepulveret i meletog smelt fedtstoffet. Vend det skiftevis i dejen. Kom dejen i en velsmurt form (f.eks. form med rørindsats). Bag kagen ved 170 grader i 50-60 minutter. Løsn kagen fra formen, men tag den først ud, når den er helt kold. Kom citronglasur på kagen og drys med reven citronskal.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside