Birthe's Madside

 

Crazy kage

  • 3 kop hvedemel

  • 2 kop sukker

  • 4 tsk kakao

  • 1 tsk natron

  • 1 tsk bagepulver

  • 1 tsk salt

  • 2 tsk vanillesukker

  • 2/3 kop soyaolie

  • 2 kop koldt vand

  • 250 g flormelis

  • lidt stærk kaffe

  • 6 spsk soyamargarine (mælkefri)

  • 2 spsk kakao

  1. Bland alt det tørre. Tilsæt olie og vand.

  2. Hæld dejen rundt i en smurt form.

  3. Bag kagen ved 180° i 45-60 min.

  4. Afkøl og del i to.

  5. Rør margarine og melis sammen, bland kaffe og kakao i.

  6. Fyld cremen indeni og ovenpå kagen.

  7. Pynt kagen med kagedrys.

Kilde: Jette Larsen, Silkeborg

 

 

Birthe's Madside