Birthe's Madside

 

Gulerodskage 10

  • 175 g grahamsmel

  • 100 g lys farin

  • ½ tsk natron

  • ½ tsk kanel

  • ½ tsk vanillesukker

  • ¼ tsk muskat

  • ¼ tsk salt

  • 250 g revne gulerødder

  • 10-15 valnøddekerner

  • 1 æg

  • ¾ dl olie

  • Glasur:

  • 50 g flødeost naturel

  • 20 g plantemargarine

  • 50 g flormelis

  • 1 tsk vanillesukker

  • 1-2 tsk citronsaft

Bland de 7 førstnævnte ting sammen i en skål. Skræl gulerødderne, riv dem fint. Hak valnøddekernerne groft med en kniv. Kom begge dele i melblandingen. Kom også et sammenpisket æg og olien i. Rør dejen sammen og fyld den i en smurt springform. Bag kagen 30-40 minutter ved 180 grader.

Glasur: Rør alle dele godt sammen til en creme. Smør cremen på kagen, når den er afkølet.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside