Birthe's Madside

 

Hvepsebo

  • 200 g smør

  • 2 æg

  • 2 tsk bagepulver

  • 250 g mel

  • 150 g sukker

  • saft og reven skal af 1 appelsin

  • Kokosmasse:

  • 1 æggehvide

  • 75 g kokosmel

  • 75 g sukker

  • 1 spsk kakao

Smør og sukker røres let og smidigt.

Æggene røres i et ad gangen.

Mel og bagepulver sigtes og blandes i sammen med reven skal og saft af en appelsin.

Dejen kommes i en smurt springform og sættes i ovnen ved 170 grader i 30 min. Derefter bredes kokosmassen ud over, og kagen bager færdig i ca 25 min.

Til kokosmassen piskes æggehviden stiv, sukkeret drysses i og der piskes endnu et øjeblik før kokosmelet kommes i sammen med sigtet kakao

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside