Birthe's Madside

 

Kage med friske hyldebær
Kager - Personer: 6
  • 1 Æg
  • 2½ dl Sukker
  • 75 g Smeltet smør
  • 1½ dl Hvedemel
  • 4½ dl Hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 250 g Friske ribbede hyldebær
  • Rasp og smør til formen
  • Tilbehør:
  • Flødeskum

Smør en springform med smør og drys med lidt rasp. Pisk æg og sukker let og luftigt . Tilsæt smeltet smør og mælk. Rør mel og bagepulver i. Rør, til det er godt blandet. Rør hyldebærrene i og hæld massen i formen. Stil springformen på midterste rille i en 200° varm ovn og bag kagen i ca. 50 min. Stik en strikkepind i kagen, hænger der ingen dej ved, er den færdig. Servér kagen lun med iskoldt flødeskum til.

Kilde: "Mad & bolig", august 1993.

 

 

Birthe's Madside