Birthe's Madside

 

Kage med kokosglasur
  • 3 æg
  • 125 g sukker
  • 125 g smør
  • 175 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk fløde
  • rasp til formen
  • Kokosglasur:
  • 50 g smør
  • 50 g sukker
  • 50 g kokosmel
  • 1 spsk hvedemel
  • 2 spsk fløde

Pisk æg og sukker let og skummende.Tilsæt smeltet, afkølet smør.Bland mel med bagepulver, sigt det i og rør dejen sammen. Rør fløden i. Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 25 min. Kom alle ingredienser til glasuren i en gryde. Rør det sammen og lad det få et opkog. Hæld glasuren over kagen efter 25 min bagetid og fortsæt bagningen, til overfladen er gylden, ca 15 min. Lad kagen afkøle i formen, før den tages ud og afkøles på rist.

 

 

Birthe's Madside