Birthe's Madside

 

Kokos-toscakage
  • Dej:
  • 2 æg
  • 300 g sukker
  • 150 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 1/2 dl mælk
  • 75 g smeltet, afsvalet smør
  • Kokos-tosca:
  • 50 g kokosmel
  • 150 g sukker
  • 3 spsk smør
  • 3 spsk mælk
  • 1 spsk mel

Pisk æg og sukker skummende, blend bagepulver og mel og tilsæt melblandingen skiftevis med mælken. Rør det smeltede og afsvalede smør i til sidst. Kom dejen i en velsmurt, melet springform og bag den på nederste rille i ovnen ved 200 grader ca 30 min. Bland alle engredienserne til toscaen i en tykbundet kasserolle og kog den hurtigt sammen. Bred massen i et jævnt lag over kagen, når den er næsten færdigbagt, sæt kagen i ovnen igen ca 10 min, til den har fået en pæn gylden farve. Lad kagen afkøle på en bag.

 

 

Birthe's Madside