Birthe's Madside

 

Lady Hammilton's kage

  • 250 g smør

  • 225 g sukker

  • 4 æg

  • 3 dl rosiner

  • 1 pk. Apsikat

  • 100 g valnødder (grovhakkede)

  • 1 tysk kanel

  • ½ tysk nellike

  • ½ tysk ingefær

  • ½ tysk muskat

  • 2 tysk bagepulver

  • 300 g hvedemel

  • ½ dl solbærsirup

  • evt. ½ kg marcipan

Smør og sukker røres hvidt. Æggene røres i, et ad gangen. Bland mel, rosiner, apsikat, nødder, krydderier og bagepulver, Og rør det i dejen, sammen med siruppen. Hæld dejen i en godt smurt rundform, 22 cm. Bages ved 175° i ca. 2 timer på nederste rille. Kan pyntes med marcipan.

Kilde: Jette Larsen, Silkeborg

 

 

Birthe's Madside