Birthe's Madside

 

Mandelrand med mokkaovertræk
  • 200 g smuttede mandler
  • 200 g sukker
  • 4 æggehvider
  • 1 knsp salt
  • smør og rasp til formen
  • Overtræk og pynt:
  • 1 dl piskefløde
  • 2 tsk frysetørret kaffe
  • 100 g hakket mørk chokolade

Mandlerne hakkes fint og blandes med 150 g sukker. Æggehviderne piskes stive med salt og resten af sukkeret og mandel-sukkermassen vendes i. Dejen kommes i en smurt og raspdrysset form og bages i en 200 grader varm ovn i ca. 35 min.

Den bagte kage afkøles. Til overtrækket koges fløden op med frysetørret kaffe og den finthakkede chokolade røres i. Cremen skal være ensartet. Afkøl overtrækket til det har en glasuragtig konsistens og bred det over kagen.

 

 

Birthe's Madside