Birthe's Madside

 

Mariannes kaffekage
  • Dej:
  • 200 g smør
  • 175 g sukker
  • 4 æggeblommer
  • 250 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g kokosmel
  • 100 g finthakket mørk chokolade
  • 4 æggehvider
  • Glasur:
  • 100 g flormelis
  • 1 spsk kakao
  • 1-2 spsk kogende vand

Smør og sukker røres sammen, rør æggeblommerne i en ad gangen. Bland bagepulveret i melet og rør dette i dejen sammen med kokosmel og chokolade. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i til slut. Fyld dejen i en velsmurt springform. Bag kagen på næst nederste rille i ovenen ved 180 grader i 1 time, tag kagen ud, løsn ringen. Bland ingredienserne til glasuren og overtræk den kolde kage hermed inden serveringen.

 

 

Birthe's Madside