Birthe's Madside

 

Moccakage

  • 100 g margarine

  • 2 æg

  • 1 spsk kakao

  • 100 g hvedemel

  • 100 g sukker

  • 1½ spsk pulverkaffe

  • 2 spsk vand

  • 3/4 tsk bagepulver

  • Creme:

  • 100 g margarine

  • 3 spsk flormelis

  • 1 æggeblomme

  • ½ spsk pulverkaffe

  • 2 spsk creme fraiche

  • ½ spsk kakao

  • evt chokolade til pynt  

Margarinen og sukker røres godt, æggene røres i et ad gangen. Pulverkaffe, kakao og vand røres sammen og tilsættes sammen med mel og bagepulver. Dejen kommes i en smurt springform.

Bages ved 200 grader i 15 - 20 min på nederste rille.

Kagen afkøles og deles i to bunde.

Cremen røres sammen, cremen deles ligeligt på de to bunde, lægges sammen som lagkage. Kan evt pyntes med chokolade.

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside