Birthe's Madside

 

Orang-nødde-chokoladekage
  • 300 g margarine
  • 500 g sukker
  • 4 æg
  • 350 g mel
  • 75 g cacao
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 ½ dl mælk
  • 1 dl kogende vand
  • reven skal og saft af en stor appelsin
  • Pynt:
  • 1 kop grofthakkede nødder
  • lidt perlesukker

Margarine røres sammen med sukker, æggene tilsættes ét ad gangen. Det sigtede mel, vanillesukker, bagepulver, cacao røres i skiftevis med mælk. En del af nødderne samt skal og saft af appelsin tilsættes. Tilsidst røres det kogende vand i dejen. Dejen fordeles i 2 smurte springforme, der er drysset med rasp. Dejen overdrysses med perlesukker og resten af de hakkede nødder. Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 60 min.

 

 

Birthe's Madside