Birthe's Madside

 

Overlægens kaffekage
  • 3 æg
  • ½ dl vand
  • 225 g sukker
  • 50 g sukker
  • reven skal af 1 citron
  • evt. 3 spsk rom
  • 75 g hvedemel
  • 75 g hakkede, røde cochtailbær eller 2 dl frosne hindbær
  • 35 kartoffelmel
  • 1 strøget tsk bagepulver

De hele æg og sukkeret piskes skummende, heri røres den revne citronskal, de to slags mel sigtes i med bagepulveret, og de hakkede og frosne hindbær røres i til sidst. Dejen hældes i en velsmurt og raspdrysset randform og bager på nederste rille ved 200 grader i 50 min, til kagen er gennembagt, prøv med en tandstikker. Kagen afsvales 10 min i formen, vendes ud og overhældes med sukkerlage med rom. Den glaseres med florsukker og citronsaft eller rom.Så pyntes med helfrosne hindbær eller røde cochtailbær.Kagen kan fryses - men uden glasur.

 

 

Birthe's Madside