Birthe's Madside

 

Upside down cake 3

Arbejdstid: 30 minutter

Bagetid: Ca. 40 minutter

Fryseegnet

  • Pynt:
  • 6-7 ringe ananas
  • røde cocktailbær
  • mandler
  • Kagedej:
  • 3 æg
  • 175 g sukker
  • 1 tsk ingefær
  • 150 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g smør

Læg ananasringe, cocktailbær og mandler i et pænt mønster i en velsmurt springform (22 cm i diameter). Pisk æg og sukker tykt og skummende. Vend forsigtigt ingefær, mel og bagepulver i. Smelt fedtstoffet og rør det i dejen. Kom dejen over frugten. Bag kagen ca. 40 minutter ved 275 grader. Lad kagen køle lidt af, før den forsigtigt vendes ud på et serveringsfad.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside