Birthe's Madside

 

Valnøddekage
  • Dej:
  • 3 æggeblommer
  • 100 g sukker
  • 1/4 dl kogende vand
  • 100 g hakkede valnødder
  • 80 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æggehvider
  • Pynt:
  • 75 g overtrækschokoladeknapper
  • nogle halve valnødder

Pisk æggeblommer og sukkeret godt, kom vandet i og tilsæt de hakkede nødder. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen, pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen til slut. Dejen fyldes i en velsmurt springform og bages i ovnen ved 170 grader på næstsidste rille i ca 45 min. Tag kagen ud af formen og lad den køle af på en rist. Pynt kagen med overtrækschokolade og evt, halve valnødder. Kagen servers ledsaget af iskold flødeskum.

 

 

Birthe's Madside