Birthe's Madside

 

Afrikansk Landevej

Det er guf for ganen.

  • 450 g mel
  • 400 g melis
  • 4 æg
  • 3¾ dl mælk
  • 4 tsk vanilie
  • 3 spsk kakao
  • 4 tsk bagepulver
  • 300 g plantemargarine
  • Glasur:
  • 200 g plantemargarine
  • 7 spsk færdig kaffe
  • 2½ spsk kakao
  • 3 tsk vanilie
  • 100 g kokosmel
  • 375 g flormelis

Sukker og æg piskes godt, dernæst sigtes de tørre ingredienser i skiftvis med mælk, til sidst tilsættes den smeltede plantemargarine. Bages i en stor bradepande ved 190°C i ca. 20-25 min. Glasuren blandes. (Plantemarganinen skal ikke smeltes her) Når kagen er afkølet, kommes glasuren på.

Kilde: Lizzie Stenfeldt

 

 

Birthe's Madside